Livrare și retur

In general lucram pe comanda, iar termenul de realizare difera in functie de produs, de la 3 zile lucratoare pentru un tricou pana la 2-3-4 saptamani pentru o rochie eleganta.

In cazul produselor care sunt pe stoc in magazin, livrarea se realizează prin FanCourier în 24 de ore in zilele lucratoare, oriunde în România, iar plata transportului intra in atributile clientului!

Pentru comenzile personalizate, va contactam, estimam cel mai scurt timp posibil si confirmam expedierea cand produsul este pregatit de livrare.

Costul transportului este aproximativ 24 lei, poate fi mai mare daca se solicita plata ramburs, sau daca sunt kilometrii exteriori ariei de livrare a curierului.

Toate comenzile gata de expedirere care sunt confirmate de client până la ora 14:00 vor fi expediate în aceeași zi.

Comenzile plasate sau confirmate după ora 14:00, se vor expedia in urmatoarea zi lucratoare.

Condiții de retur

Conform legislației române, “consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.” Asadar legea nu spijina cu nimic producatorul, iar noi nu suntem simpli comercianti, suntem atelier de creatie deci va rugam pe voi sa luati in considerare ca orice comanda este pentru noi o investitie de timp si material.

Acceptam retururi In eventualitatea unui produs refuzat (pentru care nu s-au respectat indicatiile cerute, nu corespunde marimea sau sunt defecte de material), ne angajam sa primim produsul inapoi, si sa returnam contravaloarea achizitiei. Livrarea sau ridicarea comenzilor intra in atributia clientilor.

 Pentru ca lucram pe comanda, si este foarte posibil sa soliciti ceva nou, care nu se regaseste in portofoliul nostru, ne asteptam din partea ta la deschidere si intelegere. Este posibil ca viziunea pictorului asupra temei, sa difere de a ta si este ok. Orice se poate discuta si uneori chiar retusa, pentru a ajunge la un rezultat minunat impreuna. Apreciem intelegerea J

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de utilizare, fara pete si livrat într-un ambalaj care să asigure transportul în bune condiții.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteți transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail. Costul transportului pentru retur va fi suportat de client în cazul în care motivul returului este determinat exclusiv de către client.

Ulterior verificării produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituită în cont bancar (cu excepția costurilor de transport), fie compensată cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de soluționare a returului este de 30  zile de la data recepționării produsului de către „Atelier MK Brasov SRL”.

Limitare de responsabilitate:

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

Intârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;

Deteriorările, distrugerile , pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului;

Informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site;

neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet;

Identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o oferta promoțională;

Posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional;

conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive.

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul (Cumpărătorul) optează pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către consumator (Cumpărător), produsele suferind astfel modificări la cererea Cumpărătorului, acesta acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Notă: Nu se acceptă ca retur colete cu ramburs! După verificarea coletului, banii vor fi returnați în Cont Bancar de către „Atelier MK Brasov SRL”. (cu excepția costurilor de transport), în maxim 30 zile.

Vă rugăm nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare!