_foto-cine-suntem

AtelierM din Brasov este un „atelier butic” din 2009, care mestereste mai mult decat haine sau articole decorative pictate manual.

Pentru ca investim suflet, iscusinta si veselie in fiecare articol, produsele noastre aduc si o stare de bine.  Aduc un „ceva” in plus care le face sa fie diferite de toate produsele de serie, sa fie recunoscute pe strada sau la evenimente si sa aduca zambete. Ca un „club secret” care de fapt nu este secret, dar numai cei care au ochi pentru detalii fine il pot descoperi.

Suntem o echipa mica dar unita, cu Madalina pe partea de concept, creatie si pictura, Cristina realizeaza detaliile fine, Nati se ocupa de liniara si surfil si mai nou, Maria este ajutorul nostru la pictura. Suntem suficient de mari cat sa putem duce la bun sfarsit comenzile cu personalizare unicat, dar si o serie mica lucrata pe comanda. Credem cu convingere ca experienta unei achizitii la noi este speciala, simpatica si deosebita pentru ca noi stam sa discutam si venim cu sugestii, estetice sau tehnice, iar ce iese, este produsul TAU, creat cu ajutorul nostru. Alegem materialele cu atentie, lucram ingrijit si nu, pretul nu este cu mult mai mare decat te astepti.

Lucram pe comanda, dar avem mereu pe stoc cateva tricouri, posete textile, rochii de zi sau decoratiuni. Rasfoieste putin site-ul nostru sau hai pe la atelier sa te convingi!